Een kavel - Zuid fase 3


Een landhuis. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden op Het Eikendal-Zuid. Sommige kavels hebben zelfs flexibele grenzen. Ga de uitdaging aan en leef uw droom!

Rust, ruimte en duurzaamheid zijn kenmerkend voor het zuidelijk deel van de natuurrijke villawijk. Op Het Eikendal-Zuid zijn kavels voor vrijstaande woningen te koop vanaf 800 m2. Het Eikendal-Zuid wordt door een prachtig groen park gescheiden van Het Eikendal-Noord. Op de website Deventer verkoopt vindt u meer informatie over Het Eikendal-Zuid en de mogelijkheden binnen dit project. In deze fase van Het Eikendal is er nog meer aandacht voor de natuur. Lees er alles over in de brochure Natuurinclusief bouwen (pdf, 6 MB).

Bepaal de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. Bel gerust met de gemeentemakelaars als u vragen heeft.

Van kavel tot (t)huis

Wilt u meer informatie over het proces? Meer weten over de te doorlopen stappen bij de aankoop van een kavel en de bouw van uw huis? Dat kan: bekijk het stappenplan 'Van kavel tot (t)huis'.