Een kavel - Noord


Een landhuis. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden op Het Eikendal-Noord. Sommige kavels hebben zelfs flexibele grenzen. Ga de uitdaging aan en leef uw droom!

Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van het exclusieve woningbouwproject, dat midden in het groene Sallandse buitengebied ligt. Op Het Eikendal-Noord zijn kavels te koop vanaf 1400 m2. Het Eikendal-Noord wordt door middel van een groen park gescheiden van Het Eikendal-Zuid. Op de website Deventer verkoopt vindt u meer informatie over Het Eikendal-Noord en de mogelijkheden binnen dit project. 

Bepaal de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. Speel met de breedte van de kavel en profiteer van de flexibiliteit. Kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Nieuwe kavels binnenkort in de verkoop
Kavels bij de entree van de villawijk komen vanaf woensdag 11 december 2019 op de markt. Inschrijven kan tot en met 15 januari 2020. Toewijzing van de nieuwe kavels gebeurt door middel van loting.

Vanaf 11 december vindt u op Deventer verkoopt alle informatie, zoals het kaveloverzicht, kavelpaspoorten, de uitgiftevoorwaarden en het inschrijfformulier.

Van kavel tot (t)huis
Wilt u meer informatie over het proces en welke stappen u moet doorlopen bij de aankop van een kavel en de bouw van uw huis? Dat kan, bekijk het stappenplan  'Van kavel tot (t)huis'. 

Uitgiftevoorwaarden
Bekijk de uitgiftevoorwaarden voor Het Eikendal-Noord.