Een kavel - Noord


Een landhuis. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden op Het Eikendal-Noord. Sommige kavels hebben zelfs flexibele grenzen. Ga de uitdaging aan en leef uw droom!

Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van de natuurrijke villawijk. Op Het Eikendal-Noord zijn kavels te koop vanaf 1400 m2. Het Eikendal-Noord wordt door een groen park gescheiden van Het Eikendal-Zuid. Op de website Deventer verkoopt vindt u meer informatie over Het Eikendal-Noord en de mogelijkheden binnen dit project. 

Bepaal de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. Speel met de kavelgrens en profiteer van de flexibiliteit. Kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Nieuwe kavels in de verkoop
Kavels bij de entree van de villawijk zijn nu in de verkoop. De verkoop van de kavels in het Eikendal Noord vindt plaats op basis van het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. Op Deventer verkoopt vindt u alle informatie, zoals het kaveloverzicht, kavelpaspoorten, de uitgiftevoorwaarden en het inschrijfformulier.

Van kavel tot (t)huis
Wilt u meer informatie over het proces? Of over de stappen die u doorloopt bij de aankoop van een kavel en de bouw van uw huis? Dat kan, bekijk het stappenplan  'Van kavel tot (t)huis'. 

Uitgiftevoorwaarden en lotingreglement
Bekijk de uitgiftevoorwaarden en het lotingreglement