17 december 2020

Kavels Het Eikendal-Zuid fase 3 begin 2021 in de verkoop


Op misschien wel het mooiste plekje van Nederland kunt u binnenkort uw langgekoesterde droom verwezenlijken. 6 kavels in Het Eikendal-Zuid fase 3 in Diepenveen komen begin 2021 op de markt. Dat gaat om de kavels aan de Schuurmansweg. In Het Eikendal bouwt u op een ruime kavel uw ideale droomhuis!

Begin 2021 start de officiële inschrijfperiode voor een kavel in fase 3. Tijdens de inschrijfperiode kunt u zich intekenen voor een kavel. Meer informatie hierover volgt. Vanaf 27 januari 2021 vindt u de kavelpaspoorten en andere verkoopinformatie op www.heteikendal.nl/zuid3 en www.deventerverkoopt.nl.

Duurzaamheid en vrijheid

Duurzaamheid en vrijheid staan centraal in Het Eikendal-Zuid fase 3. De kavelgrootte voor een vrijstaande woning is vanaf ongeveer 800 m2. Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht in de zonnepanelen.

Heeft u belangstelling?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Het Eikendal? Neem dan contact op met gemeentemakelaar Marian Jansen. Zij vertelt u met plezier meer over Het Eikendal in Diepenveen. 

Marian Jansen