Duurzaam thuis… in Het Eikendal-Zuid fase 2


De 2e fase van Het Eikendal-Zuid wordt aardgasloos aangelegd. Bouw op deze prachtige locatie uw duurzame, (bijna) energieneutrale droomvilla. De toewijzing van de kavels vond op 15 maart 2018 plaats door middel van loting. De inschrijving voor de overgebleven kavels start op 19 maart om 09.00 uur.

Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht in de zonnepanelen. Natuurlijk is er een schaduwplek in de tuin. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. En na de bouw? Dan kan het grote genieten beginnen.

Inschrijving vervolgfase
Kavels die na de loting zijn overgebleven en kavels die eventueel vrijkomen, worden te koop aangeboden door middel van de methode: 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Dat wil zeggen dat de reservering, optieverlening en koop plaatsvindt in de volgorde waarin gegadigden zich bij de gemeente inschrijven. De inschrijving voor deze overgebleven kavels in Het Eikendal Zuid fase 2 start op 19 maart 2018 09.00 uur.

Kijk voor de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Op zoek naar medebouwer
Als u geïnteresseerd bent in een kavel voor de bouw van een twee-onder-één kap woning, dan adviseren wij u tijdig op zoek te gaan naar een medebouwer.

U kunt uw e-mailgegevens doorgeven, als u in contact wilt komen met andere bouwers. Wij plaatsen uw e-mailadres dan op een lijst die wordt verstuurd, nadat een nieuwe geïnteresseerde zich heeft gemeld. Dit houdt overigens wel in dat u akkoord gaat met het verstrekken van uw e-mailadres aan derden. U bent zelf verantwoordelijk voor het leggen van contact. De gemeente is hierin geen partij.

Voor alle duidelijkheid vermelden wij, dat u aan dit bericht en de registratie geen rechten kunt ontlenen. U dient ook zelf op zoek te gaan naar een medebouwer.

Flexibele indeling kavels
Kies het mooiste plekje uit en geef vorm aan uw kavel. Kom gerust langs of bel voor een afspraak. U heeft veel vrijheid bij de indeling van de kavel. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de positie van uw villa of u speelt met de breedte van de kavel.

Van kavel tot duurzaam (t)huis
Wilt u meer informatie over het proces en welke stappen u moet doorlopen bij de aankoop van een kavel en de bouw van uw duurzame villa? Dat kan, bekijk de uitwerking 'Van kavel tot (t)huis'.

Documenten
Onderaan deze pagina vindt u documenten, die voor u interessant kunnen zijn bij de aankoop van een kavel. Bekijk ook de plattegrond van Het Eikendal-Zuid fase 2 (jpg, 1,3 MB).