Duurzaam thuis… in Het Eikendal-Zuid fase 2


De 2e fase van Het Eikendal-Zuid wordt aardgasloos aangelegd. Bouw op deze prachtige locatie uw duurzame, (bijna) energieneutrale droomvilla. De inschrijving voor de kavels is gestart. U heeft tot 7 maart 2018 18.00 uur om uw interesse kenbaar te maken. De toewijzing van een kavel vindt plaats door middel van loting. Deze loting is op 15 maart 2018.

Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht in de zonnepanelen. Natuurlijk is er een schaduwplek in de tuin. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. En na de bouw? Dan kan het grote genieten beginnen.

Flexibele indeling kavels
Kies het mooiste plekje uit en geef vorm aan uw kavel. Kom gerust langs of bel voor een afspraak. U heeft veel vrijheid bij de indeling van de kavel. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de positie van uw villa of u speelt met de breedte van de kavel.

Van kavel tot duurzaam (t)huis
Wilt u meer informatie over het proces en welke stappen u moet doorlopen bij de aankoop van een kavel en de bouw van uw duurzame villa? Dat kan, bekijk de uitwerking 'Van kavel tot (t)huis'.

Documenten
Onderaan deze pagina vindt u documenten, die voor u interessant kunnen zijn bij de aankoop van een kavel. Bekijk ook de plattegrond van Het Eikendal-Zuid fase 2 (jpg, 1,3 MB).