Duurzaam thuis… in Het Eikendal-Zuid fase 2


De 2e fase van Het Eikendal-Zuid wordt aardgasloos aangelegd. Inmiddels zijn alle kavels verkocht, gereserveerd of in optie.

De toewijzing van de kavels vond plaats door middel van loting op 15 maart 2018. Kavels die na de loting zijn overgebleven en kavels die eventueel vrijkomen, zijn te koop aangeboden door middel van de methode: 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Dat wil zeggen dat de reservering, optieverlening en koop plaatsvindt in de volgorde waarin gegadigden zich bij de gemeente inschrijven.

Kijk voor de actuele stand van zaken op Deventer verkoopt. Wellicht is Het Eikendal-Noord ook iets voor u. In dit noordelijke deel van het exclusieve woningbouwproject zijn nog enkele kavels beschikbaar.

Prijsaanpassing 2019
De prijzen voor de kavels in Het Eikendal-Zuid fase 1 en 2 zijn gewijzigd per 1 januari 2019. Kavels kosten € 282 exclusief btw en € 341,22 inclusief btw per m2. Voor geïnteresseerden die al een kavel hebben gereserveerd, in optie hebben of een overeenkomst hebben getekend, wijzigt er niets.

Duurzame droomvilla
Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht in de zonnepanelen. Natuurlijk is er een schaduwplek in de tuin. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. En na de bouw? Dan kan het grote genieten beginnen.

Flexibele indeling kavels
Kies het mooiste plekje uit en geef vorm aan uw kavel. Kom gerust langs of bel voor een afspraak. U heeft veel vrijheid bij de indeling van de kavel. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de positie van uw villa of u speelt met de breedte van de kavel.

Van kavel tot duurzaam (t)huis
Wilt u meer informatie over het proces en welke stappen u moet doorlopen bij de aankoop van een kavel en de bouw van uw duurzame villa? Dat kan, bekijk de uitwerking 'Van kavel tot (t)huis'.

Documenten
Op de website Deventer verkoopt vindt u documenten, die voor u interessant kunnen zijn bij de aankoop van een kavel. Zo vindt u daar de uitgiftevoorwaarden. Bekijk ook de plattegrond van Het Eikendal-Zuid fase 2.