Het Eikendal-Zuid fase 3


Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van minimaal 800 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Zuid fase 3 uw nieuwe adres. 6 kavels langs de Schuurmansweg in Het Eikendal-Zuid zijn nu ook op de markt. De verkoop vervolgfase is gestart.

Rust, ruimte en duurzaamheid zijn kenmerkend voor het zuidelijk deel van de villawijk, midden in het groene Sallandse buitengebied. De perfecte locatie voor uw droomvilla.

Inschrijving vervolgfase

Op 11 maart 2021 09.00 uur start de vervolgfase van de verkoop van kavels in het Eikendal-Zuid fase 3. De verkoop is op basis van het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. 

Kijk voor de verkoopinformatie en de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Architectuur

Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het beeldkwaliteitplan en het inspiratiemagazine.

Duurzame droomvilla

Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De natuur krijgt een belangrijke rol in fase 3 van Het Eikendal. Lees er alles over in de brochure Natuurinclusief bouwen (pdf, 6 MB). Een natuurinclusief ontworpen en bebouwde kavel levert zowel voor u als voor uw omgeving een gezonde en prettige leefomgeving op. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. Energiebewust en duurzaam, gecombineerd met design en comfort.

Ruimte voor uw wensen

De verkaveling in Het Eikendal-Zuid biedt ruimte voor uw wensen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen.

Neem gerust contact op met de gemeentemakelaar als u vragen heeft.