Het Eikendal-Zuid fase 3


Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van minimaal 800 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Zuid fase 3 uw nieuwe adres.

Bekijk de actuele verkoopstatus via www.deventerverkoopt.nl

Rust, ruimte en duurzaamheid zijn kenmerkend voor het zuidelijk deel van de villawijk, midden in het groene Sallandse buitengebied. De perfecte locatie voor uw droomvilla.

Architectuur

Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het beeldkwaliteitplan en het inspiratiemagazine.

Inschrijving

De verkoop van de kavels in het Eikendal Zuid fase 3 vindt plaats op basis van het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. Bekijk het Overzicht Kavelpaspoorten. Kijk voor de verkoopinformatie en de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Duurzame droomvilla

Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De natuur krijgt een belangrijke rol in fase 3 van Het Eikendal. Lees er alles over in de brochure Natuurinclusief bouwen (pdf, 6 MB). Een natuurinclusief ontworpen en bebouwde kavel levert zowel voor u als voor uw omgeving een gezonde en prettige leefomgeving op. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. Energiebewust en duurzaam, gecombineerd met design en comfort.

Ruimte voor uw wensen

De verkaveling in Het Eikendal-Zuid biedt ruimte voor uw wensen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen.

Neem gerust contact op met de gemeentemakelaar als u vragen heeft.