Het Eikendal-Zuid fase 1


De kavelverkoop van Het Eikendal-Zuid loopt goed. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar.

Er zijn nog enkele kavels te koop. Dit zijn kavels voor vrijstaande woningen en kavels voor twee-onder-een-kapwoningen. Bouwen op dit mooie stukje Diepenveen is een unieke kans. 

Kijk voor de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Prijsaanpassing 2019
De prijzen voor de kavels in Het Eikendal-Zuid fase 1 en 2 zijn gewijzigd per 1 januari 2019. Kavels kosten € 282 exclusief btw en € 341,22 inclusief btw per m2. Voor geïnteresseerden die al een kavel hebben gereserveerd, in optie hebben of een overeenkomst hebben getekend, wijzigt er niets.

Flexibele indeling kavels
Kies het mooiste plekje uit en geef vorm aan uw kavel. Kom gerust langs of bel voor een afspraak. U heeft veel vrijheid bij de indeling van de kavel. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de positie van het huis of u speelt met de breedte van de kavel.

Van kavel tot (t)huis
Wilt u meer informatie over het proces en welke stappen u moet doorlopen bij de aankoop van een kavel en de bouw van uw huis? Dat kan, bekijk de uitwerking 'Van kavel tot (t)huis'. Onderaan deze pagina vindt u bovendien documenten, die voor u interessant kunnen zijn bij de aankoop van een kavel.

Uitgiftevoorwaarden
Bekijk de uitgiftevoorwaarden voor Het Eikendal-Zuid fase 1 (pdf, 300 KB).