Het Eikendal-Zuid


In Het Eikendal-Zuid kunt u op een ruime kavel uw ideale droomhuis bouwen. In fase 2 kunt u zelfs uw duurzame, (bijna) energieneutrale droomhuis bouwen.

Flexibiliteit, duurzaamheid en vrijheid staan centraal. Wat er uniek is aan Het Eikendal-Zuid? Op misschien wel het mooiste plekje van Nederland kunt u uw langgekoesterde droom verwezenlijken. De kavelgrootte voor een vrijstaande woning is vanaf circa 800 m2. Wilt u juist met anderen, bijvoorbeeld familie of vrienden, een huis bouwen? Op Het Eikendal-Zuid is het mogelijk om samen een twee-onder-een-kap villa te bouwen op een kavel vanaf circa 600 m2. Sla de schetsboeken maar open, want het realiseren van uw droom is binnen handbereik. Ga de uitdaging aan!

Architectuur
Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Vraag de gemeentemakelaar naar de ideeën van architecten over wonen in Het Eikendal-Zuid of bekijk het beeldkwaliteitplan.

Flexibele verkaveling
De verkaveling in Het Eikendal biedt flexibiliteit. U kunt uw kavel zo vormgeven dat al uw woonwensen uitkomen. Bepaal de juiste grootte, de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. Kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Kavelprijzen
Op Het Eikendal-Zuid is elke kavel maatwerk, dat geldt dus ook voor de prijs. U kunt zelf uw kavel vormgeven, dat betekent dat de prijs kan veranderen. De gemeentemakelaar vertelt u daar graag meer over.