Het Eikendal-Zuid


In Het Eikendal-Zuid kunt u op een ruime kavel uw ideale droomhuis bouwen. In fase 4 kunt u uw duurzame, (bijna) energieneutrale droomhuis bouwen.

Flexibiliteit, duurzaamheid en vrijheid staan centraal. Wat er uniek is aan Het Eikendal-Zuid? Op misschien wel het mooiste plekje van Nederland kunt u uw langgekoesterde droom verwezenlijken. De kavelgrootte voor een vrijstaande woning is vanaf circa 800 m2. Wilt u juist met anderen, bijvoorbeeld familie of vrienden, een huis bouwen? Op Het Eikendal-Zuid is het mogelijk om samen een twee-onder-een-kap villa te bouwen op een kavel vanaf circa 600 m2. Sla de schetsboeken maar open, want het realiseren van uw droom is binnen handbereik. Ga de uitdaging aan!

Architectuur

Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het beeldkwaliteitplan en het inspiratiemagazine.

Duurzame droomvilla

Geef de natuur een belangrijke rol bij het ontwerp van uw duurzame droomvilla. Een natuurinclusief ontworpen en bebouwde kavel levert zowel voor u als voor uw omgeving een gezonde en prettige leefomgeving op. Lees er alles over in de brochure Natuurinclusief bouwen (pdf, 1 MB).

Inschrijving en loting

Toewijzing van de kavels aan de Paalmansdijk en Voskersdijk vindt plaats op basis van loting. Inschrijven kan tot en met 11 oktober 2023 17.00 uur. De loting staat gepland op 17 oktober 2023 's avonds. Kijk voor de verkoopinformatie en de actuele status van de kavels op www.deventerverkoopt.nl.