Het Eikendal-Noord


Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van minimaal 1500 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Noord uw nieuwe adres.

Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van het exclusieve woningbouwproject, dat midden in het groene Sallandse buitengebied ligt. Lees hieronder meer informatie over de mogelijkheden qua architectuur, de verkaveling en de kavelprijzen. 

Kijk voor de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Architectuur
Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Vraag de gemeentemakelaar naar de ideeën van architecten over wonen in Het Eikendal-Noord of bekijk het beeldkwaliteitsplan.

Flexibele verkaveling
De verkaveling in Het Eikendal-Noord biedt veel flexibiliteit. U kunt in overleg uw kavel zo vormgeven dat al uw woonwensen uitkomen. Bepaal de precieze grootte van de kavel, de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. Speel met meters en profiteer van de flexibiliteit. Kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Kavelprijzen
Op Het Eikendal-Noord is elke kavel maatwerk, dat geldt ook voor de prijs. Bekijk een compleet overzicht van de kavelprijzen, de beschikbare kavels en de kavelpaspoorten. U kunt zelf uw kavel vormgeven, dat betekent dat de prijs kan veranderen. De gemeentemakelaar vertelt u daar graag meer over.

Prijsaanpassing 2019
De prijzen voor de kavels in Het Eikendal-Noord zijn gewijzigd per 1 januari 2019. Kavels kosten € 225 exclusief btw en € 272,25 inclusief btw per m2. Voor geïnteresseerden die al een kavel hebben gereserveerd, in optie hebben of een overeenkomst hebben getekend, wijzigt er niets.