Het Eikendal-Noord


Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van minimaal 1400 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Noord uw nieuwe adres.

Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van de villawijk, midden in het groene Sallandse buitengebied ligt. De perfecte locatie voor uw duurzame droomvilla. Het Eikendal-Noord wordt door een groen park gescheiden van Het Eikendal-Zuid. Bekijk de actuele verkoopstatus via www.deventerverkoopt.nl

Inschrijven en loting

De verkoop van de kavels in het Eikendal Noord vindt plaats op basis van het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. Kijk voor de verkoopinformatie en de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Architectuur

Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het beeldkwaliteitplan (pdf).

Duurzame droomvilla

Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht in de zonnepanelen. Natuurlijk is er een schaduwplek in de tuin. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. Energiebewust en duurzaam, gecombineerd met design en comfort.

Geef de natuur een belangrijke rol bij het ontwerp van uw duurzame droomvilla. Een natuurinclusief ontworpen en bebouwde kavel levert zowel voor u als voor uw omgeving een gezonde en prettige leefomgeving op. Lees er alles over in de brochure Natuurinclusief bouwen (pdf, 1 MB).

Ruimte voor uw wensen

De verkaveling in Het Eikendal-Noord biedt ruimte voor uw wensen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen.