Het Eikendal-Noord


Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van minimaal 1500 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Noord uw nieuwe adres. Er zijn enkele kavels beschikbaar.

Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van het exclusieve woningbouwproject, dat midden in het groene Sallandse buitengebied ligt. De perfecte locatie voor uw duurzame droomvilla.  

Kijk voor de verkoopinformatie en de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Architectuur
Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Vraag de gemeentemakelaar naar de ideeën van architecten over wonen in Het Eikendal-Noord of bekijk het beeldkwaliteitplan.

Duurzame droomvilla
Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht in de zonnepanelen. Natuurlijk is er een schaduwplek in de tuin. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. Energiebewust en duurzaam, gecombineerd met design en comfort. 

Flexibele verkaveling
De verkaveling in Het Eikendal-Noord biedt veel flexibiliteit. U kunt in overleg uw kavel zo vormgeven dat al uw woonwensen uitkomen. Bepaal de precieze grootte van de kavel, de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. Speel met meters en profiteer van de flexibiliteit. Kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Kavelprijzen
Op Het Eikendal-Noord is elke kavel maatwerk, dat geldt ook voor de prijs. U kunt zelf uw kavel vormgeven, dat betekent dat de prijs kan veranderen. De gemeentemakelaar vertelt u daar graag meer over. Bekijk ook de kavelpaspoorten.