Het Eikendal-Noord


Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van minimaal 1400 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Noord uw nieuwe adres.

Bekijk de actuele verkoopstatus via www.deventerverkoopt.nl

Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van de villawijk, midden in het groene Sallandse buitengebied ligt. De perfecte locatie voor uw duurzame droomvilla.  

Inschrijven en loting
De verkoop van de kavels in het Eikendal Noord vindt plaats op basis van het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'. Bekijk het Overzicht Kavelpaspoorten (pdf, 1,4 MB). Kijk voor de verkoopinformatie en de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Architectuur
Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het beeldkwaliteitplan.

Duurzame droomvilla
Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht in de zonnepanelen. Natuurlijk is er een schaduwplek in de tuin. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. Energiebewust en duurzaam, gecombineerd met design en comfort. 

Ruimte voor uw wensen
De verkaveling in Het Eikendal-Noord biedt ruimte voor uw wensen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. De gemeentemakelaars ondersteunen hierbij. Kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Kavelprijzen
U kunt bij een aantal kavels schuiven met de kavelgrens. Dat betekent dat de prijs kan veranderen. De gemeentemakelaar vertelt u daar graag meer over. Bekijk ook de kavelpaspoorten.