15 september 2023

De laatste 15 kavels in Het Eikendal in verkoop


Dit is de laatste kans om een woning te bouwen in Het Eikendal. De inschrijving voor de laatste 15 kavels in Het Eikendal-Zuid in Diepenveen is gestart.

In Het Eikendal, misschien wel het mooiste plekje van Nederland, kan een langgekoesterde droom verwezenlijkt worden. Rust, ruimte en duurzaamheid zijn heel kenmerkend voor deze bijzondere woonwijk.

Met veel vrijheid bouwen

Op de kavels aan de Paalmansdijk en Voskersdijk kan met veel vrijheid gebouwd worden. Met een kavelgrootte vanaf 800 m2 voor vrijstaande woningen en vanaf 600 m2 voor twee-onder-een-kapwoningen is hier van alles mogelijk. Een landhuis, een moderne of klassieke bouwstijl, een karakteristiek houten huis, een jarendertigwoning of juist heel iets anders. De verkaveling in Het Eikendal-Zuid biedt ruimte voor veel woonwensen. 

Wethouder Rob de Geest (Wonen en Herstructurering): ‘Met de verkoop van deze 15 kavels is Het Eikendal compleet. Er is de afgelopen jaren veel werk verzet om van dit deel van Diepenveen een mooie, groene en levendige buurt te maken.”

Inschrijving en toewijzing

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot en met 11 oktober 2023, 17.00 uur. De toewijzing van de 15 nieuwe kavels in Het Eikendal-zuid vindt plaats op basis van loting.

Meer informatie

Alle informatie over de kavels, waaronder prijs, uitgiftevoorwaarden en inschrijfformulier, staat op de website Deventer Verkoopt.