11 december 2019

Inschrijving kavels bij de entree van Het Eikendal-Noord van start


Wonen in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van gemiddeld 1.400 m2. Dat kan in Het Eikendal-Noord in Diepenveen. Kavels bij de entree van Het Eikendal-Noord zijn nu op de markt. Inschrijven kan tot en met 15 januari 2020.

Op www.heteikendal.nl/noord en op www.deventerverkoopt.nl staat alle informatie, zoals het kaveloverzicht, kavelpaspoorten, de uitgiftevoorwaarden en het inschrijfformulier.

Kavels
Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van deze bijzondere woonwijk. Met een gemiddelde kavelgrootte van 1.400 m2 is alles hier mogelijk. Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis, een jarendertigwoning of juist heel iets anders.

Inschrijven en loting
Toewijzing van de nieuwe kavels bij de entree van Het Eikendal-Noord gebeurt door middel van loting. Inschrijven kan tot en met 15 januari 2020. De lotingsavond staat gepland op 23 januari 2020.

De kavels die al in de verkoop zijn doen overigens niet mee aan de loting. Voor deze kavels geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Bekijk het Overzicht Kavelpaspoorten (pdf, 1,4 MB) om te zien welke kavels op basis van loting worden uitgegeven.

Ruimte voor uw wensen
De verkaveling in Het Eikendal-Noord biedt ruimte voor uw wensen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. De gemeentemakelaars ondersteunen hierbij.

Vragen
Voor vragen over Het Eikendal kunt u contact opnemen met de gemeentemakelaars. Contactgegevens staan op www.heteikendal.nl/contact en op www.deventerverkoopt.nl.