27 januari 2021

Inschrijving kavels Het Eikendal-Zuid van start


Wonen in een schitterende, natuurrijke omgeving op een ruime kavel. Dat kan in Het Eikendal-Zuid in Diepenveen. 6 kavels aan de Schuurmansweg in het Eikendal-Zuid zijn nu op de markt. Inschrijven kan tot en met 19 februari 2021.

Op www.heteikendal.nl/zuid3 en op www.deventerverkoopt.nl/zuid3 staat alle informatie, zoals het kaveloverzicht, het kavelpaspoort, de uitgiftevoorwaarden en het inschrijfformulier.

Kavels

Rust, ruimte en duurzaamheid zijn kenmerkend voor deze bijzondere woonwijk. Met een gemiddelde kavelgrootte van 800 m2 is hier van alles mogelijk. Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis, een jarendertigwoning of juist heel iets anders.

Inschrijven en loting

Toewijzing van de 6 nieuwe kavels aan de Schuurmansweg vindt plaats op basis van loting. Inschrijven kan tot en met 19 februari 2021 tot 18.00 uur. De loting staat gepland op 4 maart 2021.

Ruimte voor uw wensen

De verkaveling in Het Eikendal-Zuid biedt ruimte voor uw wensen. Bepaal bijvoorbeeld zelf de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen.

Vragen

Voor vragen over Het Eikendal kunt u contact opnemen met de gemeentemakelaar. Contactgegevens staan op www.heteikendal.nl/contact en op www.deventerverkoopt.nl.