04 december 2015

Parkkavels Het Eikendal-Noord in verkoop


De kavels grenzend aan het park op Het Eikendal-Noord in Diepenveen gaan binnenkort in verkoop. De kavels komen op de markt omdat er regelmatig vraag naar is. De ligging aan het park en de hoeveelheid zon in de tuin maken deze plekken geliefd.

Daarnaast is er vraag naar minder grote kavels op Het Eikendal-Noord. Door de flexibele verkaveling zijn er kavels vanaf circa 1400 m2.

Start verkoop
De officiële start verkoop is op maandag 14 december bij Vrielink Makelaars in Schalkhaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Lees meer over prijzen en kavels in Eikendal-Noord.

Flexibele verkaveling
De verkaveling in Het Eikendal-Noord biedt veel flexibiliteit. Kavels kunnen in overleg zo vormgegeven worden dat alle woonwensen uitkomen. Bepaal de precieze grootte van de kavel, de positie van het huis en creëer de mooiste buitenplaatsen. Speel met meters en profiteer van de flexibiliteit.

Bouwstijlen
Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal.

Het Eikendal-Noord
Tussen Diepenveen en Deventer ligt, op misschien wel het mooiste plekje van Nederland, Het Eikendal. Op deze bijzondere locatie in het groene Salland kunt u uw droomhuis bouwen. Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van het woningbouwproject.