Het Eikendal-Noord


Wilt u in een schitterende, natuurrijke omgeving op een kavel van minimaal 1400 m2 een woning bouwen? Dan is Het Eikendal-Noord uw nieuwe adres. Er zijn enkele kavels beschikbaar.

Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor het noordelijk deel van het exclusieve woningbouwproject, dat midden in het groene Sallandse buitengebied ligt. De perfecte locatie voor uw duurzame droomvilla.  

Kijk voor de verkoopinformatie en de actuele status van de kavels op Deventer verkoopt.

Nieuwe kavels binnenkort in de verkoop
Kavels bij de entree van de villawijk komen vanaf woensdag 11 december 2019 op de markt. Inschrijven kan tot en met 15 januari 2020. Toewijzing van de nieuwe kavels gebeurt door middel van loting.

Vanaf 11 december vindt u op Deventer verkoopt alle informatie, zoals het kaveloverzicht, kavelpaspoorten, de uitgiftevoorwaarden en het inschrijfformulier.

Architectuur
Een landhuis. Een moderne of klassieke bouwstijl. Een karakteristiek houten huis. Een jarendertigwoning, zoals een notariswoning. Het is uw droom, dus u bepaalt hoe uw (t)huis wordt. Er zijn qua architectuur tal van mogelijkheden. Uiteraard passend bij het groene en exclusieve karakter van Het Eikendal. Wilt u inspiratie opdoen? Bekijk het beeldkwaliteitplan.

Duurzame droomvilla
Een droomvilla met aandacht voor duurzaamheid. De zon schijnt precies op het terras én recht in de zonnepanelen. Natuurlijk is er een schaduwplek in de tuin. De keuze voor de architectuur is net zo flexibel als de verkaveling. Dit is de ultieme kans om uw droomwens te realiseren. Energiebewust en duurzaam, gecombineerd met design en comfort. 

Flexibele verkaveling
In Het Eikendal-Noord zijn enkele kavels met flexibele grenzen. Speel met meters en profiteer van deze flexibiliteit. Kom gerust langs of bel voor een afspraak.

Kavelprijzen
Op Het Eikendal-Noord is elke kavel maatwerk, dat geldt ook voor de prijs. U kunt zelf uw kavel vormgeven, dat betekent dat de prijs kan veranderen. De gemeentemakelaar vertelt u daar graag meer over. Bekijk ook de kavelpaspoorten.